Search This Blog

Thursday, December 16, 2010

happy bufday ;)


seperti biasa setiap tahun,aku akan cakap kat waffi,'ala...tahun ni xde buat pe2 pun.xbuat kad..xbuatpe...xde duit...xde masa..soryyyyyy..."

dan setiap tahun lah waffi pulak akn ckp "ala....xpela...xpyh la pikir byk2,bukan ape pun...pegi buat bnda yg lagi penting...!"

benda ni berulang sejak tahun 2005.mcm buku sejarah la pulak..haha

lepas tu bile jumpa aku akan cakap "suprize!!!!!"

waffi pun buat2 terkejut "wauuuuu..!tapi dah rasa dah...."

cis.....xsuprise la mcm tu...

to waffi,
saya harap awak xbukak internet malam ni smpai lah awk jumpa sy esok...hahaha.kalo x,xsuprise...sy mmg xpndai buat suprise,sbb sy takut awk trauma..
btw,nothing much this year,my money ran away from me...dont know why..lol

and tonite kita gaduh lagi and saya dgn perasaan marahnya tak call awak untuk wish..tapi saya sebenarnya dah wish awal2 sebab saya start create blog ni 3 hari lebih awal sbenarnya dan buat card 2minggu lebih awal..hahaha.

tadi awak marah letak telefon awak ckp awk dissapointed with me...tapi tu ayat saya sebenarnya...awak tiru saya sebab dua hari lepas saya marah awk saya letak telefon and ckp kat awak benda yang sama...haha.mana boleh tiru...!copycat;p

tapi saya memang tak puas hati,awak tuduh saya tak bgtahu n infom awk,padahal saya dh bgtahu..awk yg xalert...kalo awk ade depan saya,sy dah tinju muka awk laju2 mcm mike tyson...!

aritu awk kol sy,awk ckp sy  tak lyn awk ckp tapi sebenarnya sy tgh kat kedai kertas cari barang buat BAJU untuk awak...otak sy perpendicular dengan pergerakan,kalo paralel senang.bile saya buat kerja,saya tak focus berckp..

saya buatkan baju G2000 untuk awk...saya dah gosok and lipat skali...senang awk nak pakai nanti...JENG..JENG...JENG...


amacam?ada rupa blazer and kemeja x?hahaha!

bile awk kol,awk tny buatpe,sy ckp buat keje..mesti awk ingat tgh writting sakan...padahal sy buat benda ni.haha
.
fasa awal

separa siap









pict kat bawah ni sesuai dengan watak awak dlm kehidupan realiti....hahaha


huahua!jap2 ade lagi


awk suka bebel pnjg2..ye,sy tahu untuk kebaikan sy tp xyah panjang2,trauma tau x...suh masuk pidato xnk...potpet mcm itik gembo2





xsiap sgt...ayat jiwang2 xtulis lagi...japgi sy tulis..hikhik

skrg ni saya tengah pikir card yg sy buat ni tema ape...emm..xde tema...saya buat ikut suka je...hidup saya mmg xpnh bertema...cuma bertemakan "ade aku kesah?"

saya nak buatkan baju ni hanger..tp sy gi hardware,org tu ckp dawai xleh beli 1 meter,sy ckp ribbon boleh je beli satu meter..die ckp ribbon and dawai dua bnda yg berbeza.cih.die suh beli satu gulung....so xbeli la...

Sorry walaupon sume bnda handmade yg sy buat xseindah mana,sy hepi awk selalu mghargai nya.hahahaahhaahah
haha.pict ni tak tahu kenapa boleh ade dlm lappy sy...campak je kad ni masuk dlm frame lama awk ni....



saya nak buatkan cupcake chelsea,tapi....xjadi...hahaha
pastu kejap td saya gi jusco,sy nk beli hadiah,tp xbeli...hahahaha.so sy beli ni.....

pukul berapa awk nak dtg shahalam esok?saya xsabar nk mkn kek ni....hahahaha.sebenarnya kek ni ada santa claus,sy suh akak tu remove bubuh sinchan...sinchan ke tu?seswai kot ,kening die tebal mcm awk...hahaha
close up









YOUR BIRTHDAY IS THE PERFECT TIME TO LET YOU KNOW ..
HOW MUCH I LOVE YOU...



God gave a gift to the world when you were born,
a person who loves, who cares and,
He is you.
who sees my need and fills it,
who encourages and lifts me up,
who spends everything on me
rather than yourself.

Your birthday deserves to be a national holiday,
because you are a special treasure
for all that you’ve done.
May the love you have shown to me
return to you, multiplied.
I wish you the happiest of birthdays,
and many, many more,
so that i have time to appreciate you
as much as you do.

HEPI BUFDAY 24th..and sorry...
esok jumpa kita gaduh lagi yek haha.hadiah nanti erk,sy tgh kumpul duit nak belikan awk lambhorgini


HEPI BUFDAY
I LOVE U

No comments:

Post a Comment