Search This Blog

Monday, December 6, 2010

setiap ketegangan,ade pengendurnya

hah!arini ade la dlm 3rd time aku rs tension gila psl project aku..ala..bkn project juta2 ala2 parti politik..project master aku!sebenarnya ade baik bile aku tension menunjukkan aku sedang berusaha dan ambil serius..biasanya kalo aku xdpt buat,aku dgn mudahnya cari jalan keluar  spt ambil cermin kecik pstu kira berapa biji jerawat yg berpotensi utk tumbuh pstu tgok tahap kecekapan bio oil memulihkan parut kat muka..pstu lepas tu aku lupa segala masalah lain...tp arini lain...

cuba punya cuba,ambil timun dlm peti potong bulat2,letak kat mata,baring..tp timun pun nmpknya cari pasal..ak rs mata ak pedih2..argghhhh..ni msti pisau td org guna utk potong cili.#$%^^&**(..aku bangun,basuh muka..ambil coklat,baring..last2,trjaga nset dua2 berbunyi..pstu coklat td dikerumuni dgn semut2...what the...ape lagi,dua2 nset aku cmpak dlm bakul laundry ..yg psti bkn mak aku @ bf aku sb ringtone ak dh set lain2..sekali bunyi msg pulak..kalo msg ak mmg kne pegi bkk tgok,sb kalo xbkk nt kalo ringtone lagu 6 min,6 min lah die bunyi....argghhh!


tengok2,adik aku tasha!"mie,cmne nak keluarkan simkad dr nset sony ni"..ala,kaco stim btol,tu pon nak tny ke..aku pon kol die blk..."xkan tu pon nk tny,buat la cmne pon,yg kau nak main tkr2 simkad ape jadahnya,nt rosak bising lg..."aku pon end kol..agk2 msti adik aku bengang,xpon kecik ati..tp xpe la,kat umah mmg aku trkenal dgn sikap bengis..adik2 aku kalo mak aku suh gi kedai,jgn harap.tp ble aku suh sekali je,trus jwb okayyy...lg bes bile aku suh dorg buat air,"adik atau kakya,slh sorg,buatkan kakmie air nescafe 1,xnk yg 3in1,nak yg bancuh"....pstu bergaduh la die 2 org,sape yg nk kne buat..huahuahua.kesian adik2 aku..tp ak sporting ape,time ak gila melayan,dorg nak tendang2 ak pon ak layannn...cuma bila aku ade kepentingan,ak gunakan kekerasan..haha.ok,merapu dh..

"krengggggg..." bunyi pintu grill dibkk..kedengaran suara wanda "haiiii,wanda bwk balik big apple..!!"
berlari ak mndptkan wanda..

ok,skrg ak nk mkn donut..thanx wanda ;)

esok dh dpt buku baru,baik aku tenangkan pikiran melalui cara yg halal..dr aku marah2 org xtentu pasal mcm org xde maruah.heh!salam maal hijrah.

3 comments: