Search This Blog

Sunday, December 5, 2010

tak paham

arini aku cuba buat blog..gila xpaham cmne..susah mcm jawab addmath kertas dua!

1)harini dpt coklat dari ika...thanx ika..igt jugak kat kwn hg yg meskin ni ;p kalo hg dapat baca ;p setelah sekian lama xjumpa ika,ika semakin kurus n muka die nmpk berseri.oh,ak bkn mengampu setakat dpt coklat ,tp kenyataan..haha

2)td gi shopim seksyen 2,habis rm20.duk dlm kedai tu dekat sejam.amoi tu tengok semacam ak duk lama2,igt aku nak mencuri ke hape??!aku tunjuk debit card aku tahu la kau..dh 3 tahun ak jd regular costumer kau,setiap akhir tahun aku pergi,cuba bwk igt sket  muka aku..

WHATEVER..................!



4 comments:

  1. hahahaa..aku nk jdi org first komen...btw mie...aku dah follw jejak lgkah mun buat note kat budak umah sewa mun...hahahahhahahaa...

    ReplyDelete
  2. siti:hahaha.hidup bermasyarakat mmg ssh utk org yg tidak trlalu arif utk hipokrit ;p so mari sound direct

    amir:hahaha.nt redeem point ye.hihi

    ReplyDelete
  3. haha mmaceh mie...aku 1st entry kot....

    ReplyDelete