Search This Blog

Sunday, August 14, 2011

raya

sedih la ...makin besar makin tak happening nk raya...baru kejap tadi buat kira2 duit untuk raya....huh...tak merasa baju raya tahun ni kot...tadi gi pkns,nak tengok2 baju raya..alahai cantik2 nya...harga pun cantek...yang aku suka sume luar kemampuan utk tahun ini..so tahun ni mcm malas nak bli...dari beli yg tak berkenan,aku pilih tak beli..aku pulun je la baju akak2 aku,or baju 2 aku yang dah ade...aku bukan selalu pakai baju kurung pun,so xde yg perasan.lagipun baju2 aku yg jarang pakai n sayang aku simpan baik punya..balut2..so pakai balik lah.haha.




kecik2 dulu beli baju raya ngn parents...skg beli baju raya sendiri ngn kawan2...tapi kecik2 dulu,mak aku tak suka bawak aku shoping baju raya sb kalo perjalanan jauh,aku akan muntah dalam kete..so menyusahkan org...last2 asek kena tipu,mak aku anta duk umah nenek,die kata nak gi kua kejap,sekali kena tinggal..pastu aku pun akan mengamuk and meraung....




tapi difikir2 kan balik..nak beli jugak la baju raya..baju je...kain pakai tahun2 lepas punya..jimat...haha.nak beli kebaya putih..



feeling2 raya nanti mcm ni...mengarut.

yang sebenarnya aku tgh tunggu kawan2 aku (eyla and yan ) bangun kononnya nak sahur kat pakli..tp kesian lak nk kejut...tido lah korang...



No comments:

Post a Comment