Search This Blog

Sunday, November 18, 2012

too bad

saya rasa saya seorang yang sangat panas baran.whatever things yang orang buat tak masuk akal bagi saya,saya akan melenting dan hanya akan rasa tenang bila semua settle or saya dah dapat jawapannya.

saya perlu berubah..and i want it.tapi saya taknak jadi orang yang orang lain boleh pijak2 kepala saya,dan saya juga taknak jadi orang yang ada dalam diri saya sekarang ni.saya nak jadi yang tengah2 but it is too hard...too hard...

people are so unfair..unfair..tolong la jangan buat saya marah.haha.saya nak jadi pendiam.tolong la...
dulu orang suke pijak kepala saya,so saya rasa saya ada sebab kenapa saya turned out like this..Allah tahu.tapi saya rasa ni pun dugaan untuk saya,Allah sedang menguji saya..dan saya tahu,orang yang panas baran sebenarnya hati nya telah kotor..saya ada baca satu artikel.ciri-ciri orang yang hati kotor,salah satunya panas baran..huh...

Ya Allah,tolong lah aku...


No comments:

Post a Comment