Search This Blog

Tuesday, February 5, 2013

off white engagement/solemnization attire for rent

assalamualaikum..

Haha,masalah betol kalau nak start menulis ni..tapi kalau aku menulis ni maka nya memang ade benda aku nak share or promote.kihkih...as a starter,aku nak wish Selamat bertunang dan semoga kekal ke jinjang pelamin kpd kawan2 aku yg agak ramai bertunang bulan lepas iaitu 26hb January 2013..Mala,intan and yan..semoga cepat2 kawen..yg pasti aku yg bertunang paling awal,korang sibuk nk langkah bendul aku kan..hahaha.takpe kau kau kau menjadi sumber inspirasi ku...

jom tengok sikit pictures kawan2 aku ni...tp aku letak seketul dua je ok...hehe.

Mala punya engagement..baju die ni banyak drama sikit..last2 cantik n meletop jugak hasil tangan kawannya..




Mala..minah ni kedekut tol..skikit je pict die letak...TAHNIAH!



Next..is intan...my neighbour...zaman hingusan dulu kitaorang main sama2..besar2 ni she turns out so gojes than me..hahahahah..

intan n wafa
ala2 konvo gitu





Semua cantik on her day..pelamin cantik kan..sweet je..so ni hasil dari The SS wedding...sape2 yg area terengganu,boleh la amik pelamin dgn SS wedding ni...pasti berpuas hati...hehe
https://www.facebook.com/pages/The-SS-Wedding/206230086065515?ref=ts&fref=ts

Last but not least..yan punya engagement...ala2 princess gitu....so jom layan gambar yg agak byk..sebab nya anda kan tahu sebentar lagi..haha













cantik kan..soft je...sesuai la dgn watak kawan aku si Yan ni yg softttt...hahaha.pelamin cantik tenang macam nak beradu je mata memandang...baju die pun cantik je.hantaran cantikk and gempak.haha..haa..baju tu sumber inspirasinya dari baju Intan Ladyana...kalo sape2 yg ade instagram ntan ladyana pergi la usha...taste artis kawan aku ni..sbb muka die pun ala2 intan Ladyana... haha.so guess how much she spend on the baju..hehe.apepun berpuas hati sbb baju mengikut citarasa sendiri kan..aku rasa prinsip kawan aku ni sama je  kot ngan aku " Rather not to have than have something not fit own taste" ;p

So after bertunang ni,Yan ni (picture baju color white) die nak rentkan baju die ni..boleh buat tunang..boleh jugak for akad nikah sbb color nya putih kan...cantikkkk i tell you...So here is the details for the attire:

For rent only
Price: RM 300


 Deposit: RM 100 (will be returned if stuff return in good condition and ontime.
Materials:chiffon+satin+pink lace
Size: 32,25,34
She is about 157 cm in height last time we met.She shouldnt be growing anymore kan?
Rental period: 1 week(negotiable)
Available Area: KL and Selangor.or batu pahat also kot (other places,contact her for details)
Veil is not available
Any form of alteration is not allowed..and no dry cleaning please..

For more details:
Please contact owner 0122691055
or inbox her FB page :
https://www.facebook.com/yan.azean
or 2nd option can contact me 0129286977
email:nawimie@gmail.com


Good nite,SALAM.